PAKKETTEN

Het is tijd om uw ademteug te nemen!

Met ieder pakket bent u eigenaar van een stukje ginkgobos en laat u zien dat u streeft naar een groene leefomgeving. Bij een driejarige overeenkomst krijgt u van ons een geschenk (weergegeven op de foto’s bij de pakketten). Duurzaamheid en het steunen van lokale bedrijven zijn erg belangrijk voor ons, en dit ziet u dus ook terug in de geschenken. Uw klanten en medewerkers kunnen ook korting ontvangen op het verblijf in onze ecolodge. Op deze manier kunnen zij de bomen in de buurt zelf beleven!

Breath

Particulier?

U kunt bij ons ook als particulier één boom sponsoren. Met deze boom laat u zien dat u bewust voor de toekomst kiest. Dit kost 30 euro per jaar en u ontvangt een 5% korting op de ecolodge bij een driejarige overeenkomst. Het vogelhuisje wordt gemaakt door mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt.

Strong Breath

25 Bomen

16 euro per boom per jaar
10% korting op de ecolodge

Deep Breath

50 bomen

15 euro per boom per jaar
15% korting op de ecolodge

Power Breath

100 bomen

14 euro per boom per jaar
20% korting op de ecolodge

Waarom het ginkgobos?

Het ginkgobos is natuurlijk niet de enige manier om CO2 the reduceren, maar dit is waarom wij toch de beste optie zijn.

Wat u krijgt

Naast de pakketten hierboven genoemd zijn er ook andere mogelijkheden voor klanten en medewerkers. Hieronder staan enkele mogelijkheden, maar als u iets anders heeft bedacht kunt u dit altijd met ons overleggen.